Získajte späť Avatary v prehliadači Chrome, aby ste mohli jednoduchšie prepínať profily používateľov | Internet | sk.smartcity-telefonica.com

Získajte späť Avatary v prehliadači Chrome, aby ste mohli jednoduchšie prepínať profily používateľov



Nedávna aktualizácia prehliadača Google Chrome nahradila farebnú ponuku avatara v ľavom hornom rohu (systém Windows) alebo v pravom hornom rohu (Mac) v prehliadači, ktorý umožňuje jednoducho prepínať z profilu na profil pomocou jednoduchého šedého tlačidla, ktoré jednoducho nazýva váš profil. je znova.

Používam rôzne profily používateľov, aby som spravoval svoju prácu a osobný život v prehliadači Chrome, a veľmi som si zvykol na to, že sa pozerám na farbu a tvar obrázka avatara ako na prostriedok na rýchlu identifikáciu profilu, v ktorom sa nachádzam. Ak chcete otvoriť iný profil v novom okne, stačí kliknúť na avatar a vybrať iný profil.


Nové používateľské rozhranie pre správu profilov nahradí avatar jednoduchým sivým tlačidlom s menom používateľa v ňom, čo z neho robí o niečo viac práce, aby ste zistili, v ktorom profile sa nachádzate, pretože namiesto toho, aby ste sa práve pozerali na farby, musíte skutočne prečítajte si názov.


Tiež, keď kliknete na meno, namiesto toho, aby ste mohli okamžite otvoriť ďalšie užívateľské okno, musíte kliknúť na "Prepnúť osobu", aby ste otvorili vyskakovacie okno, kde by ste potom vybrali iného používateľa.


Ako prepnúť späť do starého menu Avatar

Ak sa vám páči stará ponuka avatara správy profilu, ako ja, je jednoduché prepnúť späť pomocou ponuky Chrome Flags. Len choď chrome: // flags / # enable-new-avatar ponuky, vypnite funkciu a znova spustite prehliadač Chrome. Prípadne môžete urobiť nasledovné:

  1. návšteva chrome: // flags v poli adresy URL
  2. Hľadať "Povoliť ponuku nového avatara"
  3. Prepnúť z „Predvolené“ na „Zakázané“
  4. Stlačte tlačidlo "Relaunch Now"


Po opätovnom spustení prehliadača sa zobrazia vaše normálne farebné avatary v ľavom hornom rohu (v systéme Windows) alebo v pravom hornom rohu (v systéme Mac OS X), v ktorých prepínanie profilov trvá iba dve kliknutia (oproti novším 3) ,

Aktualizácia: 22.7.2015

Najnovšia verzia prehliadača Chrome odstránila vlajku „Povoliť ponuku nového avatara“, takže ju už nebudete môcť používať, ak bol váš prehliadač automaticky aktualizovaný. Nižšie uvedená možnosť vypnúť "nový systém správy profilov" tiež nebude fungovať na vrátenie starých avatarov. Napriek tomu, že sme uviazli v šedých textových oknách hore, obsahovali jednoduchý spôsob prepínania používateľov. Stačí kliknúť pravým tlačidlom myši na užívateľské meno a môžete vidieť svoje profily (so starými avatármi).


Ako úplne zakázať správu nového profilu

Prípadne, namiesto vypnutia nového menu avatara môžete zakázať celý "nový systém správy profilov" (chrome: // flags / # enable-new-profile-management), ktorý má rovnaký účinok. Taktiež zakáže možnosť uzamknutia profilov pre použitie hosťa, ako je uvedené vyššie.

Ako prepnúť používateľov rýchlejšie v ponuke Nové Avatar

Ak vám nevadí novšie sivé tlačidlá, ale napriek tomu chcete rýchlejší spôsob prepínania používateľov, môžete si ponechať nový systém správy profilu a av novom menu avatara a zároveň povolí "Rýchle prepínanie užívateľov v menu avatara" (chrome: // flags / # enable-fast-user-prepínanie). To spôsobí, že prepínacie profily budú o jedno kliknutie nižšie. Avšak, stále si nudné sivé tlačidlá hore hore, ale budete mať možnosť uzamknúť profily späť.

Ak chcete zopakovať:

Pre jednoduchosť je "nový systém správy profilov" NPMS, "nové menu avatara" je NAMa "rýchle prepínanie medzi užívateľmi v menu avatara" je FAST.

  • Povolené bolo iba NPMS + NAM = sivé tlačidlá; možnosť prepnúť osobu a uzamknúť v rozbaľovacej ponuke (bez rozbaľovacieho zoznamu používateľov)
  • Povolené je iba NPMS + FAST = farebné avatary; zoznam používateľov v rozbaľovacej ponuke (v rozbaľovacej ponuke nie je žiadna osoba prepínača ani možnosť uzamknutia)
  • Povolené je iba NAM + FAST = sivé tlačidlá; zoznam používateľov v rozbaľovacej ponuke (v rozbaľovacej ponuke nie je žiadna osoba prepínača ani možnosť uzamknutia)
  • Povolené je iba NPMS = farebné avatary; zoznam používateľov v rozbaľovacej ponuke (v rozbaľovacej ponuke nie je žiadna osoba prepínača ani možnosť uzamknutia)
  • Povolené je iba FAST = farebné avatary; zoznam používateľov v rozbaľovacej ponuke (v rozbaľovacej ponuke nie je žiadna osoba prepínača ani možnosť uzamknutia)
  • Povolené je iba NAM - sivé tlačidlá; v rozbaľovacej ponuke prepínať osobu (v rozbaľovacom zozname nie je žiadny zoznam používateľov ani možnosť uzamknutia)
  • Všetci traja sú zakázaní = farebné avatary; zoznam používateľov v rozbaľovacej ponuke (v rozbaľovacej ponuke nie je žiadna osoba prepínača ani možnosť uzamknutia)
  • Všetky tri povolené = sivé tlačidlá; prepínať osobu, zoznam používateľov v rozbaľovacej ponuke a možnosť uzamknutia v rozbaľovacej ponuke

Jediná vec, ktorá sa mi veľmi páčila na novom profile menu je, že môžete ľahko prepnúť do režimu inkognito, ale klávesová skratka (CTRL + SHIFT + N vo Windows; COM + SHIFT + N pre Mac) je pre mňa stále veľmi jednoduchá.

Ak sa vám nepáči správca záložiek pre nové štýly, je tu spôsob, ako sa vrátiť späť do starého správcu záložiek.

Predchádzajúci Článok

Vezmite a zdieľajte fotografie na Apple iPhone 3G

Ďalší Článok

Nový Launcher služby Asistent Google robí váš starý Android pocit, že je to bežiaci lízatko